Världskändisen investerar i Bankerydsföretag

Björn Ulveaus, känd från ABBA har något av ett dolt intresse- tåg. Han har nu gått in som investerare i Bankerydsföretaget Nordic Re-Finance.

 Bankerydsföretaget Nordic Re-Finance har de senaste åren vuxit kraftigt på marknaden för uthyrning av spårburna fordon i Sverige och Norge. Bland annat köpte bolaget 40 lok från Green Cargo AB i somras. Som ett led i den fortsatta expansionen har Björn Ulvaeus genom Rappok Förvaltning Holding förvärvat 20 procent av aktierna i Nordic Re-Finance.
– Jag har alltid varit barnsligt förtjust i tåg och när jag fick se den historiska utvecklingen i Nordic Re-Finance och ledningens planer för framtiden blev jag inte bara imponerad, det kändes som om en pojkdröm skulle kunna förverkligas. Så jag frågade om jag fick köpa in mig, säger Björn Ulvaeus i ett pressmeddelande.

Jag tror att detta kan bli en av mina roligare investeringar, fortsätter Björn med att säga. 

– Vi har nu fått in två kapitalstarka ägare i Nordic Re-Finance som båda har uttalat att de kommer att stödja bolagets fortsatta expansion, säger Tor Hansen, styrelseordförande, Nordic Re-Finance. Förra hösten förvärvade Batten AB 25 procent av aktierna i bolaget. 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.