Stefan Karlsson ny VD för Industrilås i Nässjö

Stefan kommer närmast från en tjänst som VD på Awal i Hillerstorp och har under de senaste 20 år arbetat i ledande befattningar inom svensk industri.

Stefan efterträder närmast Thom Nilsson som gått vidare i nya utmaningar.

-Jag är mycket glad över förtroendet och tror att jag använda min breda erfarenhet för att både utveckla varumärket och den dagliga verksamheten i Nässjö, säger Stefan. Industrilås har sedan starten 1981 vuxit kraftigt och har nu en stark position på marknaden som en etablerad systemleverantör inom lås, gångjärn och tätningar.

-Industrilås Group arbetar idag med hela världen som arbetsfält och har idag flera dotterbolag och ett 30-tal distributörer, säger Fredrik Mölzer Koncernchef på Industrilås Group. Stefans kompetens passar väl in i vår framtida utvecklingsstrategi.

-Jag önskar Stefan lycka till i sitt nya arbete, säger Klaus Mölzer Styrelseordförande i Industrilås AB.

Industrilås i Nässjö AB designar, tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn och arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och kapslingar utomhus och inomhus. Typiska kunder bygger elkapslingar, serverskåp, tåg, generatorer, släpvagnar, tyngre fordon eller jobbar med energidistribution. Industrilås behärskar hela tillverkningsprocessen som gjutning, bockning, stansning, pressning, lackering, montering, kvalitetskontroll och testning. Vi har byggt vårt varumärke främst på innovation och kundservice. Antal anställda ca 180 personer.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.