Evry är inne i en expansiv fas

Enheten Enterprise ERP behöver utökas med ett stort antal konsulter. Denna enhet erbjuder kvalificerade lösningar och konsulttjänster inom affärssystem samt kringliggande tjänster såsom output management, rapportering och integration.
Den medvetna och framgångsrika satsningen har gjort de marknadsledande inom dessa områden och tillväxttakten är hög. Konsulterna är mycket erfarna och skapar dagligen mervärde för deras kunder i projekt både inom Sverige och internationellt

Som medarbetare på EVRY arbetar du med intressanta och utvecklande kunder och projekt där flexibilitet och påverkan på den egna arbetssituationen prioriteras högt. Kunderna består företrädesvis av medelstora och stora, ofta internationellt verksamma, företag inom ett flertal olika branscher.

Evry ligger hela tiden i framkant avseende nya produkter och lösningar och prioriterar personalens kompetensutveckling högt. Deras mål är att bli mästare i Norden på att leverera långsiktigt värde och hållbara lösningar till sina kunder. De är en av Microsofts få utvalda industripartners inom Dynamics AX, nu ska de bli ännu starkare, de ökar satsningen och behöver därför bli ännu fler.

Som konsult hos EVRY får du möjligheten att utvecklas utifrån dina intressen och förutsättningar. De vet att engagerade medarbetare är en förutsättning för att nå långsiktiga resultat, nöjda kunder och lyckosamma projekt. 

Målet är att deras konsulter ska känna att de hela tiden utvecklas, får möjlighet att jobba i spännande projekt, trevliga kollegor och tydliga mål kring vad som ska uppnås.

Roller som behöver tillsättas:

Projektledare

Lösningsarkitekter

Utvecklare

Verksamhetskonsulter med inriktning på ekonomi, logistik, produktion och projekt

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.