Nystartade bemanningsföretaget siktar högt

I september 2015 gick Angela Wiss och Adis Begovic ihop och grundade bemanningsföretaget Insitepart. Båda hade lång erfarenhet från branschen och tyckte det var rätt läge att starta ett eget bolag, inriktat på logistik.
   – Vi ville göra någonting ihop helt enkelt. Sedan tidigare har vi samlat på oss mycket kompetens från branschen. Vi tycker vi kompletterar varandra, säger Angela Wiss, VD för Insitepart.

Har kontor i två städer
   I dagsläget har företaget kontor i både Jönköping och Stockholm. Verksamheten i Jönköping ansvarar Angela Wiss för, medan vice VD:n Adis Begovic har hand om Stockholm där han har sin bas.
   – För många år sen jobbade jag i Jönköping, men de senaste sex åren har jag varit i Stockholm, säger han.

Hyllar sina medarbetare
   Förutom den branscherfarenhet Wiss och Begovic tog med sig in i projektet lyfter de fram sina medarbetare som ett avgörande skäl till att företaget snabbt etablerat sig. Inom bemanning finns det nämligen gott om konkurrenter redan på lokal nivå.
   – Branchen är på framfart och har varit det de senaste 10 åren. Konkurrensen är stenhård. Det finns 65-70 bemanningsföretag bara i Jönköping, säger Wiss.

Var befinner ni er om tre år?
   – Då har vi fem kontor i fem städer, samtidigt som vi har utvidgat vår portfölj, säger Adis Begovic.
   – Vi tror så klart på framtiden. Vi kommer ha utvecklat vår produkt och breddat oss. Vi hoppas också vi får fortsätta jobba med våra fantastiska medarbetare, säger Angela Wiss.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.