”Jönköpings första mobila kontor”

Att arbeta på öppna mötesplatser istället för kontor är en trend som funnits i storstäderna i åratal. I Jönköping har Vox Hotel byggts just med intentionen att skapa en sådan plats i stan.
   – Jag älskar de öppna mötesplatserna. Om Jönköping skulle ha ännu fler skulle det skapas fler affärer, säger Anne Sandstjärna, vd på Vox Hotel.

Ett lyckat samarbete
   För ett år sedan kontaktades Sandstjärna av IT-bolaget JSC, som letade efter en plats i Jönköping att arbeta från. Företaget ville ha någonting annat än ett traditionellt kontor, och det visade sig att idén matchade Sandstjärnas egna tankar.

All service som behövs
   Efter att ha testat lösningen med JSC i ett år tyckte Sandstjärna det var dags att lansera tjänsten officiellt. Månadsabonnemanget Work at Vox ger besökarna tillgång till extra servicetjänster som gratis kaffe, tillgång till skrivare och snabbare wifi. Samtidigt betonar Anne Sandstjärna att det fortsatt är gratis att arbeta från lobbyn på Vox. Work at Vox ska betraktas som ett pluspaket.
   – Det här blir Jönköpings första mobila kontor, med all typ av service du kan tänkas behöva, säger hon.

Bjuder in frilansare
   Under våren anordnas också Freelance Friday på Vox, där Jönköpings frilansare under ett antal fredagar bjuds in för att arbeta i hotellets lobby. Det första tillfället ägde rum den 30 januari, då 60 personer var på plats och jobbade. Anne Sandstjärna ser det som ett kvitto på att Vox är uppskattad som arbetsplats. Hon tror även folk från traditionella kontorsmiljöer skulle uppskatta den avslappnade miljön i hotellobbyn.
   – Det här är den mest moderna lösningen. Jag skulle vilja uppmuntra alla som har traditionella kontor att komma hit och ha möten, säger Sandstjärna.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.