Nytt avsnitt av Almis Mentorpodd

Tema: självförtroende/självinsikt

Almi vill att fler företagare ska få upp ögonen för möjligheten att få någon utifrån som kan inspirera, ge ny energi och vara ett bollplank för att ta företaget till nästa nivå. För att göra vårt mentorprogram mer synligt digitalt har vi lanserat en Mentorpodd – och nu är det alltså dags för nästa poddavsnitt!

Varje podd har fokus på ett eget ämne som vi vet att många företagare känner igen sig i. Medverkar gör adepter och mentorer som deltagit i mentorprogrammet.

I den här podden fokuserar vi på självförtroende och självinsikt. Vem är jag och vad vill jag med mitt företag?

I podden hör du Peter och Anna, två adepter som deltar i mentorprogrammet. De är överens om att det är viktigt att tro på det man gör – men att det även är nyttigt att reflektera över sig själv och sitt företag. Både över det som är bra och det som har potential att utvecklas.

Ett bra sätt att göra det är att ha en samtalspartner, t ex i form av en mentor, som man känner förtroende för. För att få ett bra samtal menar de att det är viktigt att våga ta upp både plus och minus.

Peter Zettergren får människor att funka på jobbet! Peter erbjuder företag och förvaltningar en mänsklig kvalitetssäkring av chefer och medarbetare. Det handlar om att få chefer och medarbetare att vara personligt engagerade och att arbeta bra tillsammans.

Anna Ulvskog driver Annas Hälsobyrå. Anna ser till helheten och utgår från att hälsa innebär olika saker för olika människor. Målet är alltid att kunden ska må bra – inifrån och ut och visionen är att alla kan må lite bättre! Anna erbjuder allt från massage till föreläsningar och kurser under temat hälsa, både till företag och privatpersoner.

Niklas Carlemar är den som ställer frågorna och håller ihop samtalet.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.