Fullt upp för Tinna Bild & Form

Nere vid Munksjö strand ligger Magasinet Jkpg som är ett Co-working space där olika företag kan hyra in sig. Magasinet Jkpg har funnits sen början av 2014 och ett av företagen som hyr in sig är Tinna Bild & Form.

Tinna Bild & Form drivs av Tinna Ahlander och hon är grafisk formgivare och illustratör med 20 års erfarenhet av marknadsföring och reklam. Hon är ensam på företaget och medger att det ibland kan bli lite tufft driva företaget själv men att det positiva väger över.
– Ja, det är blir lite mer osäkerhet såklart och när det är semester är det ingen som drar in pengar men och andra sidan har jag en stor frihet som gör att jag kan välja själv hur mycket och vad jag ska arbeta med.

”Socialt”
Tinna var en av de första som flyttade in i Magazinet 2014 och det har hon inte ångrat.
– I början var det lite tomt men fler företag har flyttat in med tiden och nu har det blivit ett väldigt socialt ställe att komma till. Vi äter frukost och lunch ihop och vi kan tipsa varandra när man behöver lite hjälp till exempel.

Studerat i Stockholm
Tinna har tidigare arbetat på reklambyråerna Svenska Budskap och Bolt och hon har en treårig utbildning från Beckmans i Stockholm där hon studerade mode, reklam och form.
– Till en början var jag inställd på att det var mode jag skulle syssla med men efter praktik på olika reklambyråer kom jag i stället in på det jag gör nu.

Vill man se vad Tinna skapar och erbjuder för tjänster kan man gå in på hennes hemsida www.tinnabildochform.se

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.