Hubble Solutions växer och satsar i Sverige

Den engelska mjukvaruföretaget Hubble Solutions har startat kontor i Jönköping och nu satsar de på att skaffa fler kunder runt om i Sverige. 

Det internationella företaget Hubble Solutions har etablerat sig i Norden och har sitt kontor i Magasinet Jkpg vid Munksjön. På övervåningen i detta Co-Working Space hittar vi Magnus Gerhardsson som ansvarar för Hubble i Norden, Baltikum och Tyskland.
– Vi växer hela tiden. Just nu har vi runt 15 kunder i regionen men vårt mål är att ha ett 50-tal slutet av 2017. Våra kunder är både större privata företag och organisationer inom offentlig sektor, säger Magnus.

”Bra kontakt med Hubble”
Magnus Gerhardsson arbetade tidigare på EVRY och var då partner med bland annat Hubble. Han fick en bra kontakt med företaget och valde till slut att gå över till Hubble Solutions på heltid, vilket han tycker var rätt beslut.
– Det var rätt beslut. Det är väldigt kul att etablera Hubble Solutions i Norden, Baltikum och Tyskland.

Förintegrerade lösningar
Hubble Solutions är ett mjukvaruföretag utvecklat i England men som också är stort i USA. Hubble levererar IT-system för analys och ekonomisk planering.
– Vi erbjuder helt förintegrerade lösningar för ett antal ERP applikationer. Det handlar om exempelvis JD Edwards och E-Business Suite från Oracle. Vi kan vara igång med vår applikation hos en ny kund på ett par timmar när det i vanliga fall tar flera månader för våra konkurrenter.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.