Magasinet Jkpg- Företag med gemenskap

Efter att ha suttit i huset ”gamla” Strand vid Vättern bestämde sig NOVA för att byta lokaler och fick 2014 tag på lokaler i Magasinet vid Munksjö Strand. Men lokalen var för stor för enbart Nova och man tog därför lokalerna i besittning tillsammans med företaget Netpublicator och bestämde sig för att bygga en modernt och öppet alternativ för flera små företag av de ytor som man inte hade bruk för.
– Ja, vi har verkligen lyckats skapa ett Co-Working Space och det finns nu 20 företag här på Magasinet.jkpg. Flertalet av företagen består av bara en person här men ingår i och är del av större företag. Vi tycker att det är viktigt är att företagen eller vi själva inte känner sig bundna i för långa avtal och att vi upplever en ömsesidig nytta och samhörighet här, säger Dan.

”Kreativ miljö”
IT, design, rekrytering och kompetensförsörjning är några exempel på områden företagen är verksamma inom.
-Vi tror att bra saker uppstår när olika världar och kompetenser möts i en kreativ miljö. Vi hoppas att få se ett flöde
av människor och att många blir nyfikna och får anledning att besöka oss säger . Är man ensam i sitt företag så kanske man vill vara del av en ”arbetsgemenskap” och då är Magasinet.jpg ett bra alternativ.

Regelbunden massage
Förutom att man får en skrivbordsplats så har man också tillgång till bland annat receptionstjänster, kopiering, parkeringsplats, konferensrum och kök.
– Vi har tillsammans kommit överens om att regelbundet anlita en massör för de av oss som sitter mycket och blir stela i nacke och axlar. Vi äter oftast frukost ihop och ibland lunch vilket bidrar till en bra gemenskap, avslutar Dan.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.