Mr Brown äteria öppnar i city

I gamla KaffeCompaniets lokaler kommer en ny restaurang att öppna i mitten av maj. Det är Phat och Johanna Ngo Bergström som startar sin nya restaurang Mr Brown äteria.
– Det ska bli ett mellanting mellan pub och restaurang, säger Phat.

Efter att ha drivit Kniv och Gaffel både vid Östra Centrum och A6 som enbart lunchrestauranger kände Phat och Johanna att det var dags att starta igång en kvällsrestaurang igen.

– Vi valde att köra enbart lunch under tiden barnen var små men viljan att driva en restaurang på kvällen har hela tiden funnits där och nu kände vi att det var dags igen, fortsätter Phat.

Phat själv har vuxit upp i ett familjeföretag och restaurangbranschen har alltid varit en del av hans liv. Han har själv drivit många restauranger och har därför en gedigen bakgrund inom branschen.

– Det här är mitt tionde projekt så det känns som att man har rätt bra koll på läget. Men det är alltid en gambling och jag har trampat på minor förr men jag tar mindre risker nu.

Restaurangen som är belägen på Klostergatan på väster tycker Phat har ett bra läge då det ligger på nöjessidan i Jönköping med till exempel nattklubbar och Filmstaden. Därför vill de skapa en restaurang som är ett mellanting mellan pub och restaurang.

– Visionen är att bygga en restaurang som folk känner att de saknar. Vi vill att man ska kunna hit och umgås med sina vänner. Att man ska kunna välja mellan att kanske bara dricka något tillsammans eller att äta varm mat med bra kvalité.

Menyn vill de inte avslöja än men de säger att de inte vill ha några ramar.

– Vi tar in den maten som passar vårt koncept helt enkelt.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.