Jmini bildar mediehus med JKPG Live

I fredags tog förhandlingarna kring nyhetssajten JKPG Live slut och det presenterades att den kommer fortsätta som nyhetssajt. I dag står det klart att sajten bildar Jönköpings största mediehus tillsammans med Jmini men även Annonsdax som säljer för Schibsteds kanaler.

– Det känns oerhört bra att JKPG Live kan fortsätta att utvecklas. Jag är mycket nöjd över att ingå i en konstellation med Jmini och Annonsdax där vi nu går vidare mot nya satsningar, säger Björn Thyselius, tidigare ägare till JKPG Live.

I och med affären bildas därmed ett starkt renodlat digitalt mediehus med nyhetssajter som kan erbjuda marknadens bredaste digitala annonspaket mot annonsörerna i Jönköpingsregionen, säger Krister Leimola, VD på Jmini.

– JKPG Live har alltid varit en stark och respekterad aktör inom nyhetsbevakning med en rad avslöjande och brejkande nyheter. Nu fortsätter vi den resan tillsammans med ett team av passionerade reportrar och fotografer, säger Daniel Bacelj, ny ansvarig utgivare för JKPG Live.

Satsningen innebär nyrekryteringar i organisationen. Tidigare anställda i JKPG Live kan vara aktuella.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.