Välbesökt när Office IT-Partner arrangerade frukostmöte

Under torsdagen genomfördes ännu en välbesökt och inspirerande frukostaktivitet hos Office IT-Partner i Jönköping med inbjudna företagare från Jönköping med omnejd. Temat för aktiviteten var ”Hur skapar vi verksamhetsnytta med Microsoft Office 365?”.

– Idag är det många företag som väljer att t ex flytta sin mail till ”Molnet” och därmed göra besparingar på olika typer av licenser. Dessvärre är det många som inte utnyttjar de möjligheter Office 365 ger fullt ut, menar Håkan Benjaminsson från Light Tower AB, som var föreläsare under frukostmötet. Frågor som besvarades var t ex; hur hittar ni som företag verksamhetsnytta med Office 365? Hur kan Office 365 göra er mer effektiva och vilka verktyg är värda att satsa på?

– Just själva informationsspridningen och möjligheten att utbilda både befintliga- och nya kunder är något som Office IT-Partner i Jönköping arbetar aktivt med dagligen, menar VD Tommy Henriksson. Dels sker det via frukostmöten men även via rena stämningsträffar där den senaste aktiviteten var ett antal inbjudna som tillsammans avnjöt Jönköpings Södras hemmapremiär.

”Vi ser möjligheterna att bjuda på vår kompetens och därmed också utveckla våra kunder och deras verksamhet vilket leder till goda och strategiska partnerskap mellan oss och våra partners. Vi är mycket stolta över förtroendet att få guida och vägleda våra kunder på bästa sätt, men det kräver också att vi själva hela tiden flyttar fram våra positioner och ser till att hämta in så mycket information som möjligt gällande det som händer inom IT.”

Office IT-Partner finns idag på fler än 30 orter i landet och har certifierad specialistkompetens inom Office 365, och är enligt Microsoft den återförsäljare globalt som säljer flest antal Office 365 licenser.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.