HC Dalen mot Hockey-Allsvenskan med ny partner och huvudsponsor

Hagab AB och HC Dalen har nu skrivit ett avtal om sponsring och samarbete som löper på tre år till att börja med. Det innebär att Hagab, med huvudkontor och produktion i Taberg, kliver in som ytterligare en huvudsponsor. Samarbetet behövs för HC Dalen har en tydlig målsättning för framtiden; Hockey-Allsvenskan hägrar.

Vi gillar såklart att titta på Hockey, men vi ser många fler värden i föreningslivet och Hockeyn – kompisskap, ärlighet, schysst spel och att få barn och ungdomar att röra på sig, säger Börje Axelsson, vd på Hagab.

Just ungdomsverksamheten är en stark anledning till att detta avtal med HC Dalen kommit till. Vi kommer nära bygdens hockey-rötter, ända in på isen om vi vill med vårt stöd. Det är där vi vill vara.

HC Dalen är mitt uppe i ett lyckosamt förändringsarbete som syftar till att göra klubben mer attraktiv för etablerade spelare att komma till, vilket lyckats bra. HC Dalen vill framåt, både i toppen och på bredden.

Barnen och ungdomarna är vår bas, och i A-laget är alla spelare utom tre från bygden, säger Dag Larsson, styrelseledamot i HC Dalen.

Vi bygger från grunden; här får alla vara med, vi har drygt 300 barn och ungdomar som spelar hockey, och någon gallring är det inte fråga om förrän i 20-årsåldern när juniortiden är över.

Föreningen har under många år varit en div-2-förening, men för två år sedan tog vi klivet upp till Hockeyettan där vi nu etablerat oss. Nu vill vi höja målet ytterligare och tar sikte mot Hockey-allsvenskan.

Det ska bli spännande att få vara med på den resa som HC Dalen nu gör, säger Börje Axelsson. Jag ser många likheter mellan vårt företagande och HC Dalens lagbygge.

Det ska vara roligt att göra det tillsammans och offra sig för laget. Man behöver inte vara bäst på pappret, det gäller att hitta sina styrkor och blir bra på just det. Då kommer man långt.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.