Säljstart för strandlägenheter på Solsidan vid Vättern

I helgen är det säljstart för lägenheterna Brf Solsidan 1 som byggs på Brunstorp i norra delen av Huskvarna längs Vätterns strandkant. Fastighetsbolaget Tosito är byggherre och mäklarbyrån Svensk Fastighetsförmedling ansvarar för försäljningen av de totalt 75-90 bostadsrättslägenheterna i olika storlekar 2-6 rum som planeras. Det skriver Tosito i ett pressmeddelande.

– Solsidan är ett unikt bostadsprojekt. Lägenheterna kommer att byggas med hög standard, effektiva planlösningar och den fantastiska utsikten över Vättern. Namnet på bostadsrättsföreningen är såklart sprunget ur att Huskvarna har ett fantastiskt soligt läge, inte minst på kvällarna, säger Tommy Fritz, VD på Tosito i en kommentar.

Solsidans planform och placering gav tidigt idén om att sträva efter att så många bostäder som möjligt får vätterutsikt och kvällssol. Byggnaden är ritad av Stockholmsbaserade Arrhov Frick Arkitektkontor i ett modernt, stilrent formspråk.

– Bostäderna skapas för att passa såväl unga par som barnfamiljer och lite äldre vilket vi tror kommer att bidra till trivselfaktorn, säger Tommy Fritz.

Brf Solsidan byggs i tre delar. Det är de första c35 lägenheter, med mellan 2 och 4 rum, som byggs i första delen som det nu finns möjlighet att teckna. Dessa beräknas vara inflyttningsklara i kvartal 4 2017.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.