Exklusivt för läsarna på Jaffärer: Gå på trendseminariet #Schibstednext – helt kostnadsfritt

På torsdag den 12 maj kommer SchibstedNext och en rad mediepersonligheter till Jönköping för att tala och inspirera kring det digitala medielandskapet. På programmet står bland annat vad som händer inom geostyrd annonsering och hur man bör utforma en mobilannons för maximal effekt. Nu bjuder JKPG Live, Jaffärer och Jmini in sina läsare till det exklusiva eventet.

I dagens intensiva mediebrus är smart och relevant kommunikation viktigare än någonsin. Därför bjuder Schibsted och Jaffärer/Jmini in dig till en inspirerande och informativ eftermiddag där du får träffa din lokala säljorganisation och produktspecialister från Schibsted. Du kommer bland annat få träffa Estelle Douglas, Produktchef Online på Schibsted Sales & Inventory som kommer att ge dig en sneak peak på Schibsteds mobilundersökning. Ulrika Sund, Produktutvecklare på Schibsted Sales & Inventory berättar om det senaste inom Geostyrd annonsering och Sportbladet skickar en hälsning och uppdatering på sportsommaren i Jönköping.

Schibsted är en av Europas största mediekoncerner som bland annat äger Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket, Bytbil.com och TV.nu.

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping
När: Torsdag den 12:e maj
Klockan: Vi startar 11.30 med lunch.
Seminariet startar 12.30 och håller på till 14.30.

Anmäl dig till Schibstednext här

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.