Sigma och Kongsberg ingår ramavtal

Sigma Technology MID AB och Kongsberg Automotive AB har tecknat ett ramavtal kring leverans av kompetensresurser inom teknikutveckling. Avtalet som är globalt d.v.s. leverans till Kongsbergs utvecklingssiter världen över, och innefattar konsulter på plats, projektleveranser och Off Shore-verksamhet. Det skriver Sigma i ett pressmeddelande.

– Sigma är kundorienterade och flexibla och de kan snabbt anpassa sig efter förändrade förutsättningar och fångar även upp våra behov på ett riktigt bra sätt. De besitter även en genuin kompetens inom Automotive och finns etablerade geografisk som även gynnar vår verksamhet, säger Jimmy Östman, Global Utvecklingschef på Kongsberg Automotive.

Mikael Karlsson, VD för Sigma Technology MID AB om avtalet:

– Vi är mycket stolta och glada över att Kongsberg ser styrkorna i Sigmas tjänster med kombinerade leveranser och därigenom väljer oss som partner. Vi kommer att följa med Kongsberg i deras etableringar globalt för att säkra en god leverans till dem.

Risto Kesti, Regional Manager för Sigma Technology MID AB:

– Sigmas mål är att leverera hög kompetens till alla Kongsbergs utvecklingsavdelningar över hela världen. Sigma Technology MID AB har en stark position som leverantör inom Automotive i regionen och kan tillsammans med andra bolag inom Sigma-koncernen leverera ett komplett erbjudande till Kongsberg Automotive.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.