Cobra National Custom Fit Performance Centre på Hook är invigd

Läsarnyhet. Cobra National Custom Fit Performance Centre är en komplettering till den redan befintliga studion som funnits på Hook i tio år! Samarbetet med Cobra-Puma Golf skapar ännu ett steg i utveckling på Hooks anläggning!

 

För snart två år sedan invigdes det nya Spa:t och nu den nya svingstudion!

Tillsammans med rekryteringen av Eddy Eriksson skapas nu ännu större och bättre förutsättningar för medlemmar och gäster!
Cobra-Pumas position i golfsverige är nog den starkaste i världen och företagets vilja att ligga i framkant stämmer väldigt väl med Hooks filosofi!
Eller som Henrik Pantzar, Norden chef för Cobra-Puma Golf sa: ” Det känns som vi länge varit förlovade med Hook, men äntligen har vi ingått i äktenskap!”

I Sverige är Hooks position nu ganska unik!
Två Pros, Eddy Eriksson och Peter Grimfjord som har det bästa anseende i golfsverige avseende kunskap, tävlingserfarenhet och som alltid ger ett personligt bemötande!
Dessa erfarenheter tillsammans med faciliteterna som nu innehåller TVÅ studios om en ytan på ungefär 200kvm
Där finner man utrustning från 6 leverantörer! Cobra såklart, men även Titleist, Taylor Made, Nike, Ping och Callaway, vilket bidrar till en enorm mängd kombinationer för att varje kund skall få exakt rätt anpassad utrustning!
Till hjälp finns även de två bästa systemen, Trackman och Flightscope som mäter allt gällande vad som händer när en person slår iväg en golfboll. Klubbhastighet, svingriktning, attackvinkel, spin på bollen, hur bollen träffar på klubban mm.
En nyhet i år är Boditrack! En balansmatta som mäter balansen och trycket under fötterna, det ögat inte kan se men som är fantastiskt i pedagogiskt syfte att förklara för eleven vad som händer i svingen.
Framförallt finns vi på plats sju dagar i veckan! Vi slår bollen live ut på rangen så vi verkligen kan se vad som händer med bollen och bekräfta vad vi ser med hjälp av siffror från systemen.
Dessutom skapar vi personliga relationer så att våra kunder/elever kan känna en stor trygghet efter sina lektioner eller utrustningsutprovningar!

I framtiden finns en tanke att dessa två studios även fungerar som inomhushall att används vintertid för juniorträning, klubbens ålderslag och även kanske hyras ut till privatpersoner samt Herrgårdens gäster!

//Eddy Eriksson & Peter Grimfjord//

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.