Litium och Klarna släpper global e-handelslösning

Den nya lösningen riktar sig till snabbväxande e-handelsbolag med ambitionen att växa både i omsättning och till flera geografiska marknader.

– Vi har tillsammans med Klarna skapat en flexibel molnbaserad e-handelslösning med en global kassa så att e-handlaren kan växa i både omsättning och geografi utan hinder och med en procentuell avgift som sjunker ju mer omsättningen ökar. Att växa sin e-handel ska vara enkelt och lönsamt, säger Henrik Lundin, VD på Litium i en kommentar.

Litiums molnbaserade e-handelsplattform är skalbar och helt flexibel. I kombination med Klarnas globala betallösning blir det ännu enklare för e-handlarna att växa över hela världen.

– Som alltid med Klarnas lösning ingår alla populära betalsätt utan någon risk för butiken och med möjlighet att sälja till hela världen. Det här är en väldigt bra lösning för e-handlare som har tillväxt som prioritering, säger Jeanette Anttila, Nordic Director SME Sales & Partnerships på Klarna.

Litium, som noterades på Aktietorget den 31 maj 2016, har cirka 250 kunder inom både B2B och B2C. Samarbetet med Klarna är främst riktat mot e-handlare med höga försäljningsvolymer mot konsument.

– Vi tycker det är roligt att Klarna vill göra denna satsning tillsammans med oss. Vi ser båda en stor försäljningspotential i det här. Det här har aldrig gjorts förut för lite större e-handlare, avslutar Henrik Lundin.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.