Så här blir nya Pdb – skrotar ”IT på Småländska”

– Syftet med förvandlingen är både att ta avstamp för framtiden och att den profil vi visar utåt ska harmoniera med vårt dagliga arbete och strategi för framtiden, säger Stefan Selvander, VD på Pdb i en kommentar.

Den geografiska spridningen är en av anledningarna till att bolagets klassiska devis ”IT på småländska” har spelat ut sin roll.
– Den har satt oss på kartan för lång tid framöver och kommer alltid att utgöra en uppskattad del av vår historia. Vårt fokus framåt är att fortsätta utvecklas genom kunskap och engagemang. Tillsammans besitter vi branschledande kompetens. Med vår nya profil ska vi möta framtida möjligheter och utmaningar på ett aktivt sätt, säger Stefan Selvander.

Ny logotyp tar sikte mot framtiden Pdb samlar alltså även verksamheten under en ny grafisk profil som speglar företagets vision, kärnvärden och målsättningar. Den nya Pdb-logotypen, enligt bolaget, är uppbyggd av binära tal – ettor och nollor – som kombinerats till bokstäver. Dessa utgör viktiga beståndsdelar i den digitala värld som Pdb verkar i. I den grafiska profilen finns också andra grafiska komponenter, färger och former som tillsammans skapar en helt ny framtoning. Arbetet kommer att synas i digitalt och analogt material samt på Pdbkontoren inom kort.

Pdb har idag cirka 70 anställda i Jönköping och Stockholm.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.