Supersuccén Vox hotel gör storvinst

Under sitt första verksamhetsår går Vox hotel från 17 till 70 anställda. Det visar företagets senaste årsredovisning, som offentliggjordes i dag.
– Vi har slagit vår fyraårsbudget redan under första året, något jag ser som ett bevis på att man inte behöver vara med i en hotellkedja för att lyckas, säger Anne Sandstjärna, vd och ägare av Vox hotel.

På måndagen släppte Vox hotel sin årsredovisning för 2015. Siffrorna visar att hotellet – som slog upp portarna den 1 november 2014 – gått från 17 till 70 anställda under det första hela verksamhetsåret. Beläggningen hamnade på 62 procent. Dessutom redovisade företaget en vinst med 8,5 procent.

– Jag är oerhört stolt att vi gör 8,5 procent i vinst första året, det är ett tydligt kvitto på att vi är på rätt väg och verkligen har lyckats rekrytera helt rätt team, säger Anne Sandstjärna, vd och ägare av Vox Hotel i ett pressmeddelande.

Bland hotellen i Jönköping lyckades Vox slå sig in i topp 3 vad gäller beläggning. Dessutom toppar hotellet Tripadvisors lista över hotell i Jönköping.

– Vi har slagit vår fyraårsbudget redan under första året, något jag ser som ett bevis på att man inte behöver vara med i en hotellkedja för att lyckas – det går att öppna ett nybyggt, stort, privatägd cityhotell och vara helt självständig och fristående, säger Sandstjärna.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.