Risto Kesti går in i två nya roller på Sigma

Pressmeddelande. Risto Kesti har varit regionchef på Sigma Technology MID AB sedan bolaget startades upp i december förra året. Efter bara åtta månader har bolaget växt upp och har idag 19 anställda. Nu går Risto i två nya roller som vice VD på bolaget och också KAM för Saab-affären åt Sigma Group.

Risto har med sig 18 års-erfarenhet av ledande befattningar inom teknikrelaterad tillverkning och logistik vilket har gett erkända kunskaper i ledarskap, affärsutveckling, försäljning och systematiskt kvalitetsarbete. Risto Kesti berättar: ”Att nu få kliva in i rollen som vice VD i bolaget känns mycket positivt, och det känns som en naturlig fortsättning efter den framgångsrika etablering som bolaget gjort sedan starten i december 2015. Det är nu dags att växla upp våra ambitioner och ta bolaget till nästa nivå.

– Jag känner även en stor glädje i att få möjligheten att vara med och bidra till en fortsatt stark tillväxt av Sigma Groups affär mot Saab AB. Det är min stora övertygelse att Sigmas gemensamma leveransförmåga kan bidra på ett mycket positivt sätt till Saabs verksamhet, säger Risto Kesti.

Mikael Karlsson, VD Sigma Technology MID AB säger även:

–I samband med tillsättningen av platschef till kontoret i Linköping genomförs en organisationsförändring i bolaget med syfte att öka fokus på strategisk försäljning och långsiktig affärsutveckling. Risto Kesti har sedan starten av bolaget axlat ett stort ansvar som regionchef och har i högsta grad bidragit till vår snabba etablering och starka tillväxt, det är därför naturligt att Risto nu går in som vice VD i bolaget. Jag är också mycket glad över att Risto tar över som Sigma Groups Key Account Manager för Saab AB. Saab är en mycket viktig och prioriterad kund för Sigma i regionen och för Sigma på nationell nivå. Sigma Technology MID AB kommer nu att vara väl rustat en ännu snabbare tillväxt!

Sigma Technology är en del av Sigma och är global leverantör av produktinformation, inbyggda system och mjukvaruutveckling, informationssystem, samt offshoreutveckling.

Vi är experter med passion för teknik och information och vi sätter en stolthet i att alltid förbättra våra leveranser. Vår leveransfilosofi är ”Local Drive – Global Strength”, därför har vi kontor på många orter i världen för att vara nära våra kunder. Sigma ägs av Danir och har cirka 2 700 anställda i 12 länder. För mer information, se sigmatechnology.se

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.