Elgiganten öppnar i Värnamo

– Vi har en positiv utveckling och fortsätter etablera ytterligare butiker i stadskärnorna för att bli ännu mer lättillgängliga för våra kunder, säger Niclas Eriksson, VD Elgiganten.

– Tillgänglighet och flexibilitet är viktigt för kunderna. Med fler butiker i shoppingcenter, gallerior och citykärnor kommer vi närmare kunderna och kan öka servicegraden ytterligare, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Elgiganten Phone House-butikerna som nu öppnas ligger centralt och har ett produktutbud med fokus på den mobila livsstilen som exempelvis smarttelefoner, hörlurar, trådlösa högtalare, dockningsstationer, surfplattor och mobiltillbehör.

– Det smarta hemmet är under ständigt utveckling och kundefterfrågan visar tydligt hur vi sakta men säkert bygger upp ett digitalt liv med telefonen som ständig följeslagare, huvudenhet och nav.

Fortsatt storsatsning på nya varuhus
Med dagens invigningar av Elgiganten Phone House i Motala och Värnamo har Elgiganten totalt 159 butiker och varuhus över hela Sverige.

Den kraftiga investeringen och satsningen på nya varuhus kommer att fortsätta och Elgiganten beräknar att ha närmare 185 mindre butiker och stora varuhus i gallerior, citykärnor och handelsområden inom ett år.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.