OnePartnerGroup värvar J-Södra-profil

– Jag ser fram emot att arbeta för ett målmedvetet och offensivt företag tillsammans med mina kollegor. Mitt mål är att tillföra OnePartnerGroup ytterligare rekryteringskompetens och bidra med min erfarenhet. Jag ser verkligen fram emot att möta våra samarbetspartners, såväl etablerade som nya partners, med att erbjuda vårt starka helhetskoncept, säger Daniel Segerfeldt.

– Daniel blir ett mycket välkommet tillskott till oss på OnePartnerGroup i Jönköping. Med sin gedigna bakgrund och erfarenhet från rekryteringsbranschen, samt inom försäljning, stärker han teamet ytterligare och gör oss än mer konkurrenskraftiga när det kommer till rekrytering av kvalificerade tjänstemän,säger Mikael Rydholm, verksamhetschef på OnePartnerGroup Jönköping.

Daniel kommer ursprungligen från ett litet samhälle mellan Falköping och Skövde. Han flyttade till Jönköping 1982, då han blev värvad till Jönköpings Södra IF. Daniel har en bred yrkesbakgrund och har erfarenhet från flera olika branscher. Han har bl.a. varit verksam som rekryteringskonsult, säljchef, fastighetsmäklare, marknadsingenjör/projektledare samt klubbchef för Jönköpings Södra IF. Daniel kommer nu att förstärka kontoret i Jönköping och inrikta sig på rekrytering av tjänstemän.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.