RekryteringsHuset tar in ny partner

Niklas Lindomborg går in som rekryteringskonsult och partner i familjeföretaget RekryteringsHuset.

Niklas tar med sig en lång erfarenhet av arbete med rekrytering, ledarskap, organisations- och affärsutveckling. Niklas kommer senast från roller som divisions-, plats- och varumärkeschef BMW inom Holmgrenskoncernen, där han under flera år varit delaktig i en spännande resa i ett företag i stark tillväxt.

– Det känns oerhört positivt att gå från ett småländskt familjeföretag till ett annat och få jobba med rekrytering och utveckling av tjänstemän, specialister och chefer. Jag ser med spänning fram emot att få arbeta med såväl RekryteringsHusets befintliga som nya kunder. Det ska även bli roligt att få vara med och ta nästa steg när det gäller vidareutveckling av RekryteringsHuset som bolag, säger Niklas Lindomborg i ett pressmeddelande.

Petra Lindomborg, VD och ägare säger:
– Vi är mycket stolta och glada över att Niklas har valt att gå in som rekryteringskonsult och partner i vårt familjeföretag RekryteringsHuset. Niklas gedigna erfarenhet och stora engagemang kommer att vara en värdefull tillgång för RekryteringsHuset och våra kunder.

RekryteringsHuset med säte i Jönköping erbjuder rekrytering och utveckling av tjänstemän, specialister och chefer till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.