A6 Center storsatsar på event

– Vi kommer satsa på målgruppsanpassade event där vi kopplar på passande butiker som finns på centret, säger Anette Lindblad som är marknadsansvarig på A6 Center i ett pressmeddelande.

I och med det stora bygget, där första etappen beräknas bli klar under hösten 2017, kommer A6 Center till slut få en helt ny kostym.

– Det blir ett toppmodernt köpcenter där inspiration och trivsel kommer att stå i centrum, fortsätter Anette. Eventsatsningen är en stor del av A6 nya sätt att tänka och inspirera kunder på.

– Vi vill att butikerna och A6 besökare ska få kontakt med varandra även utanför butiken. Vi vill skapa nya upplevelser och skapa mervärde för våra kunder genom olika evenemang. Det personliga mötet kommer bli allt viktigare och vi tror att det är gynnsamt både för kunden och butiken att träffa varandra i flera olika sammanhang, tillägger Anette.

Först ut av höstens event är Trend & Fashion. Då blir det modevisning av stylist Malin Myllymäki, en inblick i höstens stil och trender och även möjlighet att lyssna på Pernilla Wahlgren, aktuell med höstkollektionen av sitt eget klädmärke.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.