Succén fortsätter för entreprenören från Jönköping

Knistad AB som driver Knistad Herrgård har omsatt runt 30 miljoner om året och haft 30 procent beläggning mellan åren 2004 och 2014. Förra året ökade omsättningen till 41 miljoner och 42 procents beläggning.

Prognosen för 2016 visar att verksamheten, som är belägen utanför Skövde, kommer hamna på samma omsättning som föregående år men med ökad lönsamhet. Bakom företaget står Jönköpingsentreprenören Dan Persson, som tidigare drivit Atlantis spa och Xtra vaganza.

September 2016 blev en rekordmånad för Knistad i fråga om lönsamhet och offertförfrågningar på konferens. Det landade då totalt på 95 offertförfrågningar, vilket är 42 fler än samma månad förra året. Totalt har antalet offertförfrågningar ökat med 62 procent under 2016.

Ökningen ser ut att fortsätta även under 2017. Enligt Dan Persson visar bokningen under perioden januari–september 2017 på en ökning med över 60 procent.

– Detta är otroligt intressanta siffror i konferensbranschen. Vi trodde att vi skulle se en större ökning av konferenser hos oss 2016, då det var väldigt stökigt runt Lundsbrunn och First Hotell Billingehus med rykten om flyktingmottagningar. Det verkar som allt har blivit fördröjt och att vi genom ett gediget kvalitetsarbete och hög arbetsförmåga skapat ökningar som är ovanligt höga för branschen utan att gjort utbyggnationer eller annat, säger han i ett pressmeddelande.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.