OAS köper mediabyrå – nyanställningar på gång

OAS med huvudkontor i Jönköping har idag 14 anställda och har haft webbproduktion som kärnverksamhet. Nu breddar bolaget sin verksamhet till att bli en fullservicebyrån i och med förvärvet av PM Mediabyrå.

Breddar sin verksamhet
– Förvärvet tillför ytterligare en dimension till vårt tjänsteutbud. Från att bara att jobbat med vissa delar inom medieplanering, kommer vi nu kunna hjälpa våra kunder att forma en komplett mediestrategi för att optimera sin marknadsföring. Detta skapar en minst sagt spännande helhet tillsammans med resten av vårt tjänsteutbud på reklambyrån, säger vd Johan Vågerdal.

Pierre Martedal, mediestrateg med ett förflutet som digital annonssäljare på Hallpressen, kommer att ha huvudansvar för frågor som rör mediestrategi på OAS.

– Jag är väldigt glad vi fått ihop det här samarbetet efter en lång tid med samtal och möten. Vi blir ett starkt team med flera olika specialistkunskaper, och det känns inspirerande att veta att vi nu kan hjälpa våra kunder på alla plan som behövs, säger Pierre Martedal.

Nyrekryteringar på gång
Johan Vågerdal säger till Jaffärer att det framöver är aktuellt med nyrekryteringar.

– Nästa år, 2017, räknar vi med att anställa minst två personer, främst strateger.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.