Etablerad herrfrisör satsar på eget

Med 30 års erfarenhet av frisörbranschen i bagaget vågar Sabina ”Ina” Månsson nu satsa på egen verksamhet. Den 1 november öppnade hon dörrarna till sin nya salong Hos Ina på Östra Storgatan och målgruppen är män i alla åldrar.

Sabina är utbildad herr- och damfrisör men har under de senaste decennierna arbetat med herrklippning, därför blev det naturligt för henne att öppna en egen herrsalong efter många år som anställd.

– Idag profilerar jag mig som herrfrisör, det är det jag är mest van vid. Män är ofta lättare att ha att göra med. Men självklart är även kvinnor välkomna hit, säger Sabina Månsson.

Fjärilar i magen

Sabina Månsson är förväntansfull inför framtiden som egenföretagare. Hon har en stabil kundkrets som hon hoppas ska fortsätta att vilja följa henne och nya kunder har redan hittat till den nya salongen.

– Jag har fjärilar i magen. Det här känns fantastiskt kul. Det ska bli jättebra. Det blir en annan känsla att gå till jobbet när man går till något som man själv har tagit fram. Man jobbar för sig själv.

Vill vara flexibel för sina kunder

Sabinas Månssons ambition är att erbjuda sina kunder flexibilitet, vilket även kan komma att innebära helgjobb för hennes del. Hon berättar att det som driver henne är den sociala biten.

– Jag är supersocial och jag blir aldrig trött.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.