Habotjej får toppjobb

Lovisa Fhager Havdelin är född i Jönköping och uppvuxen i Habo. Som verksamhetschef för Teskedsorden har hon lång erfarenhet av att jobba med frågor kring mångfald och tolerans. Nu tillträder hon även tjänsten som generalsekreterare.

– Jag ser fram emot uppdraget som generalsekreterare och tillsammans med anställda, volontärer och samarbetspartners fortsätta vårt arbete för positiva attityder i samhället och minskad diskriminering och främlingsfientlighet, säger Lovisa Fhager Havdelin.

Med bakgrund i svenska och internationella organisationer som Läkare Utan Gränser, Peace Dividend Trust, Unicef och Amnesty flätas arbete och fritid samman genom hennes intresse och engagemang för människor.

Förutom sitt engagemang i Teskedsorden sitter Lovisa Fhager Havdelin även i styrelsen för organisationen WONSA (World Of No Sexual Abuse). 2015 tilldelades hon utmärkelsen årets ”FN-supporter” och blev i år uttagen att delta i Anna Lindh Academys ledarskapsprogram med fokus på mänskliga rättigheter. Hon sitter även i Nationalkommittén för Raoul Wallenbergs dag och är knuten till UN Foundations globala nätverk ”+Social Good Connector”.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.