Nyöppning: En osexig produkt som alla behöver

Servistore öppnar snart sitt tredje magasin i Jönköping med ett unikt självservicekoncept som ska vara öppet för deras kunder dygnet runt.

– Det som gör den här anläggningen så speciell för vår bransch är dels det här centrala läget. De flesta i vår bransch, inklusiva oss tidigare, har försökt placera sådana här lokaler utanför centrala miljöer. Vi kopplar ihop det här läget med teknik som vi faktiskt är först med i vår bransch. Det handlar om att man via vår hemsida kan konsumera tjänsten direkt. Man går in och bokar ett förråd, betalar direkt online och några minuter senare få man instruktioner på hur man på ett säkert sätt, med hjälp av modern teknik, kan hämta ut nycklar och passerkort och tillträda förrådet, säger Ivan Elgstrand, vd på Servistore.

Servistore startades i oktober 2006 som en lokal aktör inom self storage-branschen i Linköping. I dag finns företaget även i Jönköping och Örebro.

– Vi gör en säkrare form av förvaring för privatpersoner och företag. Det är ett koncept som följer den urbanisering som sker i de större städerna idag, säger Ivan Elgstrand.

”Många gör avkall på förvaringsytor”

Han tillägger att många gör avkall på just förvaringsytor i sina hem och att det är vanligt att ytor, avsedde för annat, blir ”tillfälliga” förråd. Det kan handla om ett garaget, en bastu eller ett gästrum.

– Oavsett hur sexigt man tycker att det är med förvaringsutrymmen så är det något som de flesta har ett behov av. Det vill vi hjälpa till med. Vi tycker att de ytorna du har hemma ska användas till de ändamål de är avsedda för.

Använder du dig av self storage?

– Jag har tre förråd och det hade jag definitivt haft även om jag inte jobbat med det här. Det handlar inte om att jag har det trångt hemma utan om att vi vill nyttja de ytor som finns hemma för det de är avsedda för.

Vem har råd med self storage?

– Man ska se det som en naturlig del av sin totala boendekostnad. Man får ställa det i perspektiv till vad man betalar för en annan yta i sitt hem. Vad är det värt att kunna nyttja de ytor i sitt hem till det som man tänkte sig från början.

– Man hyr månadsvis med korta uppsägningstider. Tanken är att det ska kunna vara en flexibel lösning.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.