De flyttar in i Atollen efter Team Sportia

Consid har suttit i sina lokaler på Barnarpsgatan sedan 2008. Sedan dess har de, till följd av den expansiva tillväxt de är och har varit mitt uppe i de senaste åren, tvingats utöka lokalytan ett flertal gånger på tre våningar i Länsförsäkringars fastighet, och lokalerna blir trängre allt eftersom bolaget fortsätter att rekrytera fler nya medarbetare. Därför var de inte sena att nappa på Fastighets AB Eric Ekblads erbjudande om att flytta in i de toppmoderna lokalerna i nya Atollen, precis intill och med full utsikt över Munksjön.

Lokalerna som Consid tar över mäter 1100 kvadratmeter, där avtalet innehåller en option på ytterligare 400 kvadratmeter.

– Som en aktiv fastighetsägare i Jönköpings city så är vår ambition att skapa en dynamisk stadskärna genom nya attraktiva varumärken och arbetsplatser. Vi är därför väldigt glada över att tillsammans med snabbväxande Consid, nu ska ta fram ett av Jönköpings finaste kontor. Läget mitt i city, med 3,5 meter höga fönster och fjärrkyla från Vättern gör detta till ett unikt kontor. Perfekt för ett utåtriktat företag som Consid, säger Ralf Ekblad på Fastighets AB Eric Ekblads.

En arbetsplats som andas glädje

Peter Hellgren, vd för Consid, menar på att företagets lokaler är en avgörande aspekt när det kommer till rekrytering, men också när det handlar om att skapa en arbetsplats som andas glädje och innovation.

– Vi behöver anställa 150 individer över totalen sett under 2017, varav minst 20 individer i Jönköping. Detta gör dels att vi inte längre får plats i våra lokaler på Barnarpsgatan. Men det gör också att vi måste fortsätta vara en av Jönköpings mest attraktiva arbetsgivare – det även när det kommer till våra lokaler. Våra kontor är mer än en arbetsplats – de är en mötesplats för våra anställda att träffas på även utanför arbetstid.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.