Skrällen: Jmini värvar JP:s förre sportchef

Jmini.se har rekryterat Christer Strandberg som ny reporter till Jmini och Sport JKPG. Strandberg har arbetat på Jönköpings-Posten i 39 år och kommer närmast från en tjänst som huvudkrönikör på JP-sporten.

– Med rekryteringen av Christer Strandberg växlar vi upp vår framgångsrika satsning på brejkande nyheter. Christer är en mycket rutinerad och orädd journalist som är välkänd i Jönköpingsregionen, säger Daniel Bacelj, chefredaktör och ansvarig utgivare på Jmini och Sport Jkpg.

Christer Strandberg klev in som 15-åring på Jönköpings-Posten och sammanlagt blev det 39 år på tidningen. Han har bland annat varit administrativt ansvarig på sporten, nyhetschef- och sportchef. Nu senast var Strandberg huvudkrönikör på sporten.

– Uppstickaren Jmini och den stora satsningen på Sport JKPG känns väldigt stimulerande att få vara med om. Jmini är på väg uppåt och jag tror och hoppas, att jag med min erfarenhet, ska kunna bidra med en del positivt som gagnar läsarna. Jag älskar att vara etta på pucken, först med nyheter, säger Christer Strandberg.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.