A6 Center fyller 30 – så här ska de fira

– Eftersom vi firar 30-års jubileum har vi valt att fira stort. Vi väljer att fira hela månaden genom att hitta på massa roliga saker, någonting som passar alla smaker helt enkelt, säger Anette Lindblad, Marknadsansvarig A6 Center.

Här är några av eventen som arrangeras på A6:

6 april – Tjejkväll
Första veckan inleds med tjejkväll kl. 17-20 där fokus ligger på hälsa och skönhet. Butikerna kommer att ha festliga erbjudanden hela kvällen. Under kvällen pågår en tävling där en shoppare har chans att vinna ett presentkort med sitt kvitto.

29 april – Modefest & modevisning
Malin Qvänstedt Myllimäki arrangerar den årliga modevisning med tema fest och firande, som pågår mellan 11-15. Denna dag har man chans att vinna sin favoritoutfit från modevisningen. Alla butiker kommer även att ha festliga erbjudanden på mode hela dagen.

1 maj – Barnens kalasdag
Barnen har fått en alldeles egen modevisning som Malin Qvänstedt Myllimäki arrangerar. Bioaktuella smurfarna kommer till köpcentret och kör smurfgympa med barnen, efter gympan finns de på plats för meet & greet, där barnen kan kramas och ta kort tillsammans med dem. Dessutom kommer barnens favoriter Yankho och Daniel Karlsson och bjuder en trollerishow utöver det vanliga.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.