Toppchef på Hallpressen blir hotelldirektör

Gunilla Lundberg är ProfilHotels Hotel Savoys nya hotellchef. Hon kommer närmast från mediehuset Hallpressen AB där hon haft rollen som vice vd och konsumentmarknadschef.

Gunilla Lundberg har en lång och omfattande erfarenhet från hotelldrift, ekonomi och ledarskap. Hon har haft flera ledarskap- och driftpositioner inom Nordic Choice Hotels, bland annat som hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Victoria, Quality Hotel Jönköping och Quality Hotel Winn.

– ProfilHotels Hotel Savoy är en personlig pärla i Jönköping med bar, restaurang och trevlig uteservering under sommarmånaderna. Det har gått bra under Henriks ledning och jag ska se till att vi fortsätter på det spåret och utvecklas i takt med staden. Det är även ett väldigt roligt nästa steg för mig personligen, säger Gunilla Lundberg.

– Gunilla har en gedigen erfarenhet av hotellbranschen och vi är mycket stolta över att få Gunilla med sin kompetens och kunskap på plats. Vi ser fram emot en ledare som vill driva ProfilHotels Hotel Savoys och Sofiehof kök & bar mot nya höjder. Henrik Måhlberg har lagt grunden genom ett fantastiskt fint jobb, säger Richard Petersson, area manager Ligula Hospitality AB.

Närmast kommer Gunilla Lundberg från mediehuset Hallpressen AB där hon haft rollen som vice vd och konsumentmarknadschef.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.