Så ska lokalförmedlaren locka fler företag till Jönköping

Sedan början av 2000-talet har den oberoende aktören Quadrent förmedlat lokaler i Jönköping med omnejd. Nu lanserar företaget en ny satsning som innebär att de ska jobba mer uppsökande och proaktivt. Tanken är att gå från traditionell lokalförmedlare till att erbjuda något som bättre passar dagens företag.

– Efterfrågan och behovet hos hyresgästen ser lite annorlunda ut i dag än tidigare. Många äldre kontor kräver en anpassning, säger Pontus Nilsson, vd på Quadrent.

– I dag är många mer på språng och har möten och kanske jobbar hemifrån någon dag. Man jobbar kanske inte bara i Jönköping, utan är några dagar på andra orter.

Bakgrunden är att antalet företag ökat med 15 procent de senaste 5 åren. Nu siktar lokalförmedlaren på att locka ännu fler företag till staden. Samtidigt ska Quadrent själva hjälpa fastighetsägare att utveckla sina lokaler.

– Vi kommer jobba mer med utveckling givet att det byggs och förtätas mycket i Jönköping. Det händer mycket på många områden. Och det är en lite mer kvalificerad typ av lokalförmedling, där man utifrån ett tomt papper ska ta fram någonting tillsammans med hyresgäst och fastighetsägare.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.