OnePartnerGroup värvar tungt – hämtar chef från Montico

Andreas Karlsson blir ny konsultchef för Nässjökontoret på OnePartnerGroup. Han kommer närmast från en tjänst som konsultchef på Montico HR Partner.

Andreas har under sina sex år i branschen på Montico HR Partner i huvudsak arbetat som konsultchef, men han hade även en parallell tjänst som tillförordnad regionchef under sitt sista år.

Tidigare har Andreas även erfarenhet och utbildning inom ledarskap, då han har jobbat inom Räddningstjänsten. 

– Jag ser detta som en stor chans att kunna utvecklas ytterligare i branschen och första känslan är mycket bra. Jag kommer till ett bra team med otroligt sympatiska och ödmjuka kollegor och chefer. Detta gör att teamkänslan känns naturlig vilket medför att vi kan ha högt ställda mål och hjälpas åt att utvecklas till det vinnande laget som kommer fira framgångar i framtiden. Det är spännande och kul och få vara en del av OPG och jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter och är stolt över att få representera OPG framåt, säger Andreas Karlsson, i ett pressmeddelande.

– Vi är oerhört glada att Andreas har valt att komma till oss säger Stefan Alvarsson, huvudägare i OnePartnerGroup AB, i en kommentar och fortsätter:

– Nässjö är en ort som vi väljer att satsa på, vi har etablerat nytt kontor i Nässjö tryckeriets gamla lokaler på Nygatan. Tillsammans med vårt lokala koncept och Andreas så har vi en stark tro på marknaden.

 

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.