Ny direktlinje till Landvetter – Nettbuss storsatsar

Nettbuss gör nu en storsatsning på direktresor från Jönköping till Landvetter Flygplats. Med start den 26 juni kommer bussbolaget att erbjuda upp till elva avgångar per dag under sommaren.

Nu står det klart att Nettbuss är nästa aktör som gör en satsning på en direktlinje mellan Jönköping och Landvetter Flygplats.

– Landvetter är den största internationella flygplatsen i Västsverige och det finns en tydlig plan för tillväxt och miljöarbete som även gäller för anslutningsalternativen till och från terminalerna. Vi är glada att Nettbuss Bus4You är en del av detta i och med den nya hållplatsen som ligger vid den stora entrén och därmed gör det enkelt att ta sig in till incheckningsdiskarna eller ut till bussen efter landning, säger Elvir Rascic, försäljningschef Nettbuss Travel, i ett pressmeddelande.

Upp till elva avgångar per dag i sommar
Till Jmini säger Elvir Rasic att turtätheten varierar beroende på säsong och veckodag.

– Under sommaren kommer det att bli en stor koncentration på veckosluten eftersom det är många charterresenärer som reser nu. På vardagarna rör det sig om ett par stycken avgångar per dag och på helgerna upp till elva avgångar, säger Elvir Rasic och tillägger:

– Utbudet och efterfrågan är det som styr vår frekvens på avgångar. Blir det en högre efterfrågan kommer vi att lägga in fler avgångar under sommaren.

Fler avgångar på vardagar i höst

– Efter sommaren kommer vi att göra en förändring i tidtabellen där vi kommer att erbjuda mer utspritt under hela veckan. Då rör det sig om fyra till sex avgångar per dag. Då tar vi mer hänsyn och anpassning till affärsresenärerna.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.