Han blir ny VD för JSC

Efter fem år slutar Christer Löwdahl som VD för JSC.

– Jag känner att jag behöver gå ner lite i arbetstid och hinna med en del annat i livet. Det känns väldigt bra med upplägget där jag får fokusera på att utveckla JSC inom mitt specialområde samtidigt som vi får in en välkänd ledare i Petter som VD, Säger Christer Löwdahl, i ett pressmeddelande.

Petter Jacobs tar över
Som ny VD tillträder Petter Jacobs, delägare och affärsarkitekt på JSC. Han har haft operativa ledarroller på JSC i över 15 år och varit en av nyckelpersonerna för bolagets framgång.

– Det har varit en fantastiskt rolig resa och jag ser fram emot att fortsätta den i min nya roll. Jag har sedan tidigare ansvarat för vårt arbete med strategi, vision och kultur och det kommer fortsatt vara fokus i min roll som VD. Jag vill skapa förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av både relation och resultat, säger Petter Jacobs.

Johan Schelin och Erica Wärn får nya roller
I samband med VD-bytet har JSC:s grundare Johan Schelin fått en tydligare roll som CFO med fokus på långsiktig lönsamhetsutveckling, samtidigt som Erica Wärn har tilldelats rollen som COO med ansvar för operativ verksamhet för att möta behovet av ökat dagligt ledarskap.

– Vi har så många duktiga ledare på JSC och med Erika och Johan i nya roller har vi pusselbitarna på plats för att möta behoven på kort och lång sikt i bolaget, säger Petter Jacobs.

Tillträde för de nya tjänsterna sker 1 Juli 2017.

JSC omsätter idag närmare 100 miljoner och har drygt 60 medarbetare.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.