Gigantisk cityvilla lockar intresse från utlandet

Sedan en dryg vecka tillbaka ligger den ute till försäljning. En villa med 15 rum och kök på Bäckalyckan i Jönköping. Priset: 15 miljoner.

– Det är en av Jönköpings pampigaste och vackraste fastigheter. Sen är den i väldigt bra skick och det är väldigt, väldigt stort. Det är ett riktvärde på 15 [miljoner], sen får vi se var man stänger en sådan här affär på. Det kommer säkerligen bli en hel del förhandling. Och det finns väldigt få referensobjekt på de här nivåerna, säger mäklaren Per Sandwall på Västanhem.

Försäljningen av den jättelika villan har redan blivit något av en snackis bland Jönköpingsborna. Sedan annonsen lades ut har uppemot 12 000 personer varit inne och tittat på den.

Öppna visningar av villan kommer nu att hållas vid två tillfällen den närmaste veckan. Redan nu har mäklaren fått samtal från intressenter både från Sverige och utlandet.

– Jag har fått samtal från hemvändare nere i Tyskland till exempel, som är nyfikna på det här och som känner till Jönköping. Men även från Jönköpingsbor som kanske vill fortsätta utveckla den här fastigheten.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.