Storbolag i Jönköping fick just en ny toppchef

Det står nu klart att Ulrika Albers tar över som vd och koncernchef för Jönköpingsbaserade börsbolaget Medica Nord. Vid årsskiftet ersätter hon tillförordnade vd:n Andreas Skiöld. Det framgår av ett pressmeddelande.

Medica Clinical Nord Holding har gjort klart med en förändring på vd-posten. Vid årsskiftet kliver Ulrika Albers in som vd och koncernchef i stället för Andreas Skiöld, som varit tillförordnad vd för den Jönköpingsbaserade koncernen.

– Vi är mycket glada över att välkomna Ulrika som ny vd och ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans, säger Torbjörn Björstrand, styrelseordförande i Medica Clinical Nord Holding, i ett pressmeddelande.

Albers kommer närmast från tjänsten som Commercial Product Manager på Nobia Svenska Kök. Hon har tidigare haft tjänster på AstraZeneca, VSM Group och reklambyrån Bolt i Jönköping.

Medica Nord-koncernen, som även har verksamhet i norska Moss, kommer nu rikta in sig på en tillväxt både nationellt och internationellt.

– Ulrikas gedigna, internationella kunskap från både läkemedelsbranschen och inom marknadskommunikation samt hennes passionerade ledarskap kommer bli en stor tillgång under vår fortsatta expansion.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.