Det är han som lagar maten på Kniv och Gaffel

– Vi har en lunchbuffé varje dag mellan måndag och fredag men även på helgen har vi buffé, berättar Ashour. Enligt önskemål från kunderna serverar vi också à la carte på eftermiddagarna. Utbudet är väldigt varierat då vi erbjuder både fisk, kött, pizza och olika pastarätter. 

Det var Phat Ngo som grundade restaurangen som också har etablerat sig och finns på Bataljonsgatan 12 ovanför A6. Phat är ett betydelsefullt namn inom restaurangbranschen i Jönköping och han är involverad i bland annat Red Lion och Soya Express. Ashour berättar att Phat till sin hjälp har Bahig Bahko som också är med och driver lunchrestaurangen på Slottsgatan. Lokalen i city har tillhört Kniv och gaffel i ungefär ett år men företaget har funnits en betydligt längre tid, säger Ashour.

Han själv har jobbat inom flera andra restauranger runt om i Jönköping och utbildningen har han fått under tiden. På frågan vilken rätt som säljer allra bäst svarar Ashour:

– Det kan variera en hel del men husmanskosten är populär. Raggmunk och sidfläsk tycker många kunder om och det är också något jag själv tycker är väldigt gott och kan rekommendera. 

Agnes Edlund

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.