P4 Morgonloppet för Världens Barn

Fredagen den 2 oktober klockan 07:10 går startskottet för tredje året i rad för P4 Morgonloppet intill kulturhuset Spira i Jönköping och fram till klockan 9:00 kan man starta.

Vänner, kollegor, föreningar och arbetsplatser har uppmanats i radion att promenera, lunka eller springa runt Munksjön för en god sak. Startavgiften bestämmer deltagaren själv och lägger i en av

Världens Barns insamlingsbössor på plats (alternativt swisha till 9019506, skriv P4 Jönköping i meddelanderutan, eller ringa P4 Jönköpings).

I år är målet att komma över 50 000 kronor, en summa som sedan slås ihop med det radiokanalen fått in via insamlingsnumret 099-520 20 och via swish 9019506 (skriv P4 Jönköping i meddelanderutan).

Friskis & Svettis leder uppvärmningen före starten, Hasse P trummar igång deltagarna, P4 Jönköping sänder direkt hela morgonen. 

P4 Jönköping lottar också ut fina priser bland alla deltagare, bland annat en fotboll och en tröja med alla J-Södraspelarnas autografer på – spelarna som tar upp laget till Allsvenskan igen? Det får vi snart veta.

– Det är många kampanjer samtidigt nu, men den här är en klassiker som det är extra rolig att arbeta för. Det är sjuttonde året nu vi gör detta tillsammans med våra fantastiska lyssnare och varenda krona räknas. Allt som vi kan bidra med går till projekt för de barn runtom i världen som har det allra tuffast, säger Karin Selldén, samordnare för P4 Jönköpings Världens Barn-kampanj.

Missa inga nyheter! Gilla och följ Jmini.se på Facebook

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.