Team Sportia Hockeystore i Jönköping vann pris

Bauer Hockey, världens ledande tillverkade av ishockey utrustning, har utsett säsong 2014/15 års bästa svenska hockeybutik – Team Sportia Hockeystore i Jönköping.

Motiveringen till utnämningen lyder: Team Sportia Hockeystore i Jönköping är en relativt nyöppnad butik som verkligen framhäver en genuin hockeyupplevelse med kunden i fokus.

All personal i butiken innehar en hög kunskap om hockey och tillhörande produkter. Genom ett helhetstäckande sortiment av BAUERS SUPREME, NEXUS och VAPOR serier, möter de kunders behov baserat på spelstil, nivå och kroppsform på ett väldigt professionellt sätt.

Personalen innehar även en hög passion och personligt engagemang för sporten där samtliga arbetar för att vara en influens i regionen genom intresse och engagemang i lokala hockeyföreningar.

– Team Sporta Hockeystore i Jönköping har ett engagemang och passion för hockey som få återförsäljare innehar. De har en produktkunskap och en servicenivå som gör att slutkonsumenten alltid får värdefull vägledning i sitt val av utrusning. De är även en högt värdesatt affärspartner till oss som lägger hög fokus på affärsutveckling och gemensamma marknadsaktiviteter. Det är en ära för oss på Bauer Hockey att få överlämna denna utmärkelse som ett bevis för deras driv och långsiktiga strävan att föra kategorin hockey framåt, säger Mattias Sahlin, försäljningschef för Bauer Hockey Skandinavien.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.