UF-företagare driver Rolfs Café UF

 Vi anpassar vår typ av försäljning till våra möjliga kunder som är lärare och elever på Kungsgymnasiet samt högstadiet Strandskolan. Vi hoppas kunna tillfredsställa våra kunder med bla. frukost, mellanmål, men även av ett sortiment med andra alternativ som vi noggrant handplockar till ett bra pris. Skolcafét’s varor ska vara billiga i jämförelse med liknande jämförbara cafeér och kiosker som finns på särskilda platser.

Verksamhetsbeskrivning

Vi marknadsför vår idé internt på skolan med bla. sortimentundersökningar för att få oss en inblick i vad folk vill ha, samtidigt som vi har ett eget koncept för vad som är hälsosamt i förhållande till elever och lärares önskemål samt skolans hälso värderingar. Vi ska ha ett relativt bestämt sortiment till att början med som fyller funktionen för frukost och mellanmål.

Utöver detta kommer vi att ha ett visst sortiment som bara inhandlas under vissa dagar i veckan, som t.ex godsaker. Vi kommer att marknadsföra företaget med affischer på skolans område, med visitkort, samt på Kungsgymnasiets officiella skoltidning.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.