Rekordmånga erbjuds anslutning till stadsnätet 2017

Nu släpper vi nya områden som erbjuds anslutning till Jönköping Stadsnät Wetternet under 2017. De nya områdena är Norrahammar, Taberg, Ekhagen, Torpa, Bymarken, Månsarp och delar av Hovslätt.

Efterfrågan på att ansluta sin fastighet till stadsnätet är fortsatt stort och vi erbjuder nu rekordmånga att ansluta sig under 2017. De kommande två åren kommer över 8000 fastigheter att erbjudas anslutning till Jönköping Stadsnät Wetternet. Sedan tidigare är det beslutat att även Tenhult och Bankeryd erbjuds anslutning under 2017.

– Våra kunder vill gärna ha besked när vi kommer erbjuda just deras fastighet anslutning. Därför tidigarelägger vi försäljningsstart på flera områden som byggs 2017, säger Ulf Svensson Affärsområdeschef Stadsnät i ett pressmeddelande. Vi kommer också släppa nya områden i utbyggnadsplanen löpande.

Utbyggnadsområden kommande två år

Sedan tidigare har Tenhult och Bankeryd erbjudits anslutning under 2017. Samlat är det över 8000 fastigheter som erbjuds anslutning de kommande två åren. På wetternet.se kan fastighetsägare söka på sin adress för att se om de redan nu kan ansluta sig eller finns med i områdena som erbjuds anslutning 2016-2017.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.