Från och med idag finns Habo på Instagram

Jonas kommer att publicera bilder från Habo under hela 2016 med syftet att väcka intresse och skapa nyfikenhet för platsen. Genom ett antal besök hos såväl företag som natur och upplevelser kommer en känsla av platsen att förmedlas ut via Instagram.

-Vi vill inspirera till besök i Habo via vårt Instagramkonto. Det gör vi genom att lyfta fram vackra och konstnärliga bilder som skiljer sig ifrån de traditionella bilder som ofta används i marknadsföringen av en plats. Vi har valt att arbeta med Jonas eftersom hans bilder förmedlar känslor snarare än föremål, det tror vi kommer leda till nya besök hos oss. Det säger Anna Österlund, koordinator Upplev Habo.

34 000 följare
Jonas Anhede är bosatt i Hjo och arbetar kreativt med film, 3D-animering, illustrationer, foto och musik. Hans intresse för Instagram tog fart för ett år sedan och han har idag över 34 000 följare. Jonas säger själv att syftet med bilderna för honom är att förmedla en känsla eller minne och att det kan variera mellan allt från längtan till vemod skriver han i ett pressmeddelande.

Jonas har lyfts fram av både @Instagram och @Instaview som en person att följa och en längre artikel med honom går att läsa här 
Satsningen på Instagram är ett led i den marknadsplan som togs fram i nätverket Upplev Habo under våren 2015. Habo är en liten men växande kommun i norra Småland utmed Vätterns västra strand. Upplev Habo är nätverket bakom Instagramkontot med runt 70 anslutna företag som arbetar aktivt med marknadsföring, affärs- och destinationsutveckling.

Följ påHabo: https://www.instagram.com/visithabo/

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.