Nextjet flyger direkt till Visby från Jönköping under Almedalsveckan

Den satsning på direktflyg till Visby som Nextjet gjorde under sommaren 2015 slog väl ut så därför blir det en fortsättning även denna sommar. Flygningarna kommer att genomföras med Nextjets SAAB340 under Almedalsveckan 3-8 juli Flygtiden är cirka 40 minuter.

– Vi vet av erfarenhet att Almedalsveckan är populär och att många har svårt att ta sig till Visby under dessa dagar. Efter det positiva gensvaret 2015 har vi bestämt oss för att flyga från Jönköping även i år. Vi kommer även att flyga från Karlstad och Västerås denna sommar, säger Henning Lindberg, försäljnings- och marknadschef på Nextjet i ett pressmeddelande.

– Almedalsveckan är en fantastisk institution för politisk påverkan och det är viktigt att regionens företrädare får möjlighet att delta, men givetvis är alla som ska till Gotland den här veckan välkomna ombord. Det gör nu Nextjet möjligt, vilket är mycket bra och visar än en gång fördelen med en regional flygplats, säger Sten Norinder, VD och flygplatschef på Jönköping Airport.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.