Nu startar cyklingen mot Paris

9 juli tar Team Rynkeby Jönköping/Borås första tramptaget mot Paris för Barncancerfonden och kampen för livet.Det tar 8 dagar att trampa drygt 122 mil till Paris.

Nu är Team Rynkeby Jönköping igång och rullar mot Göteborg för att ta färjan över till Tyskland. För att nästa lördag vara framme i Paris efter ca 125 mil säger Clara Edvinsson.

Insamling av pengar till Barncancerfonden
Att manifestera kampen för livet och insamlingen av pengar till Barncancerfonden.

För sjätte året i rad växer välgörenhetsprojektet Team Rynkeby i Sverige och Jönköping firar femårsjubileum i och med årets resa. Sammanlagt cyklar över svenska 400 cyklister med serviceteam genom Europa mot Paris, med start 9-10 juli. Den 16e juli sammanstrålar Nordens alla 38 team i en jätteklunga som färgar Frankrikes huvudstad gult och avslutar resan, som egentligen har pågått i nästan ett år. Team Rynkeby Jönköping/Borås består av 27 cyklister och 11 i serviceteamet.

För varje år som välgörenhetsprojektet har funnits har det växt och 2015 samlade Team Rynkeby in över 61 miljoner kronor till cancerforskningen i de medverkande fem länderna, varav 13 miljoner kronor kom från de svenska lagen.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.