Här restaurangerna som deltar i Restaurangveckan

14 st restauranger har nu gett klartecken till Restaurangveckan som utvecklingsbolaget Jönköping City ligger bakom. Konceptet är nytt i Jönköping och medverkande restauranger erbjuder en tvårätters meny för 200 kronor.

– Upplägget är nytt och mottagandet har varit riktigt positivt bland restaurangerna! Vi har nu 14 verksamheter som gett klartecken och vill vara med, vilket är fantastiskt för att vara första gången vi kör den här typen av aktivitet, säger Simon Staflund, eventkoordinator på Jönköping City.

Också besökarna verkar tycka att konceptet känns nytt och tilltalande.
– Vi har presenterat de medverkade restaurangerna löpande under den gångna veckan och fått många positiva kommentarer, säger Simon Staflund. Under nästa vecka kommer vi att presentera vilka menyer man kommer att kunna välja emellan på de olika restaurangerna, fortsätter han.

Restaurangveckan genomförs för första gången den 29 februari till den 4 mars. Syftet med Restaurangveckan är att få fler Jönköpingsbor att upptäcka det breda restaurangutbud staden erbjuder. Konceptet finns i andra ständer och är väldigt uppskattat bland boende och besökare och också bland medverkande restauranger som känner att de får chansen att visa upp sig på ett lite annorlunda sätt.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.