Alla med författardrömmar – se hit!

Det blir kurser i kreativt skrivande där deltagarna lär sig skriva i olika genrer och kurser för dem som vill skriva och ge ut en egen bok.

– Vi vill tillgodose det ökande intresset för skrivande och är stolta över att fått kontakt med Maria Bielke von Sydow som har spetskompetens i området. Hon är meriterad författare, förläggare och arbetar aktivt med kurser och egenutgivning, berättar Dan Hämäläinen, verksamhetsansvarig.

Det hela startade i våras när verksamhetsansvarig Dan Hämäläinen fick höra talas om bästsäljarhandboken ”Skrivande röster- inspirationshandbok för skrivsugna”, som just var skriven av Maria Bielke von Sydow från Vetlanda.

– Jag och Maria kom överens om att ha ett komplett utbud av skrivarkurser och den unika kursen i egenutgivning.

Egenutgivarkursen 

Det blir kurser i Kreativt Skrivande där kursdeltagarna skriver i olika genrer, Romanskolan för dem som vill lära sig att skriva en bok och Egenutgivarkursen för dem som vill ge ut en egen bok. Maria Bielke von Sydow som lever själv enligt mottona: Just do it och Learning by doing vill gärna dela med sig av sin kunskap och livsinställning.

– Att skriva är att identifiera sig själv och det finns en glädje i att kunna uttrycka sig i skrift, säger Maria Bielke von Sydow. Alla som vill kan med rätt verktyg skriva, det är min övertygelse. Att själv kunna producera sin egen bok är en bra demokratisk utveckling, men det krävs en del kunskap och i vår kurs går vi igenom allt från bokens utseende till hur man marknadsför och säljer den. Alla mina kurser genomsyras av glädje och utveckling, avslutar hon.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.